Xbox Games Showcase 1 Saat Sürecek ve Tamamen Oyun Odaklı Olacak

Yeni nesle doyacağız

23 Temmuz'da gerçekleşecek olan Xbox Games Showcase sunumunda bir saat boyunca tek gördüğümüz şey yeni oyunlar olacak. Daha önceki sunumlarda olduğu gibi araya konsolla ilgili bilgiler, teknik detaylar, aksesuarlar, servis tanıtımları vs girmeyecek.

Açıklama Aaron Greenberg'den geldi. "Gelecek perşembe günü düzenlenecek olan Xbox Games Showcase için herkesin heyecanlı olduğunu biliyorum. Arada bazı çılgın beklentilere de denk geldiğimden belki yardımcı olur diye açıklama yapmak istedim, bu şovun sadece tek bir odağı olacak, o da oyunlar. İş modeli yok, cihazlar veya benzer haberler yok, sadece oyunlar var. Sadece oyunlara odaklanmış bir saatlik bir şov. Umarım hoşlanacaksınız!" diyor Greenberg.

Etkinlik 23 Temmuz Perşembe günü Türkiye saatiyle 19:00'da başlayacak. Halo Infinite'in oynanışını da göreceğimiz etkinlikte Obsidian, Playground Games, Ninja Theory gibi Xbox Game Studios stüdyoları da muhtemelen yeni oyunlarını tanıtacaklar, arada önemli sürprizlerle karşılaşma ihtimalimiz var yani.

Şovu Youtube ve Twitch kanallarından takip etmek mümkün olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum