Xbox One'ın Ödüllü Görev Sistemi Başladı

Xbox One kullandığımız için ödüllendirilmek mi? İyiymiş

Artık Xbox One'ınız size tamamlamanız için görevler verecek ve bunu yaptığınız taktirde de ödül kazanacaksınız. Kulağa son derece hoş geliyor, öyle değil mi?

Microsoft'un yaptığı duyuruya göre ilk olarak Amerika bölgesinde denenecek olan sistemde Xbox Quests adı altında sunulacak olan bu görevler aylık olarak değişecek ve her ne kadar karşılığında kazanacaklarınız şimdilik ufak tefek şeyler olsa da, bir de çekilişe katılma hakkı kazanacaksınız. Peki nedir bu çekiliş? Görevleri tamamlayanlar arasından seçilecek olan bir kişi 55" Samsung 4K televizyon sahibi olacakmış. Şimdilik gelen bilgilere göre bu çekiliş aylık olarak düzenlenecek ama belki ileride bu büyük ödül de değişebilir.

Görevlere katılabilmek için Xbox Live Gold abonesi olmak gerekiyor ama bunun haricinde yapılması gereken hiçbir şey yok, görevler zaten her ay başında otomatik olarak başlamış olacak.

Kasım ayının görevleri şu şekilde: Beş farklı günde Xbox One'daki Mixer uygulamasına giriş yapın, Gamerscore'unuzu 400 puan arttırın, Gold ile iki tane oyun indirin.

Gördüğünüz gibi bu görevlerden ikisi son derece basit, Mixer uygulamasını çalıştırmak veya Games with Gold ile oyun indirmek ne kadar zor olabilir ki zaten? Gamerscore arttırmak da hiç zor değil ama tabi bunu Xbox One öyle bir kenarda kuzu kuzu yatıyorsa yapamayabilirsiniz, oyun oynamanız gerekiyor çünkü.

Bu ayın ödülünü Microsoft Aralık ayında Xbox Messenger Service yoluyla ulaştıracak ama ödülün ne olduğuna dair henüz bir ipucu bile verilmedi. Görevler basit olduğu için ödülün küçük olduğunu düşünüyoruz ama belki ilk aya özel olarak bir sürpriz falan da gelebilir.

Bizim asıl merak ettiğimiz ise bu sistemin Amerika dışındaki bölgelerde ne zaman uygulanmaya başlayacağı. Çünkü böyle bir sistemin yalnızca Amerika'ya özel kalmasının pek bir mantığı yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum