Xbox, Series X Konsollar İçin Kaplama Satmaya Başlıyor

Paketler gibi saracağız konsolları

Microsoft 'wrap' ismiyle Xbox Series X konsolların görünümünü değiştirecek kaplamalar satacağını duyurdu.

Kaplamalar ilk etapta üç cins olacak: Starfield, Arctic Camo ve Mineral Camo. Starfield aynı kontrolcüde olduğu gibi klasik Starfield temasını içeren bir kaplama, diğerleri ise kamuflaj kaplama.

Starfield kaplamasının çıkış fiyatı 50$ iken kamuflaj kaplamalar 45$'dan satılacak.

Kaplamaları Xbox Series X konsolunuzun etrafına sarıyorsunuz ve bu kaplamalarda tüm detaylar düşünülmüş. Havalandırma delikleri korunuyor, ayrıca kaplamaların altındaki ufak ayaklar sayesinde havalandırma daha bile iyi hale getiriliyor diyebilirim.

Gayet güzel düşünülmüş, Starfield kaplaması da harika görünüyor. Ülkemize hangi fiyattan gelecekleri ise şimdilik muamma.

 

YORUMLAR
Atlas Estrella
22 Ağustos 2023 16:52

Ben de PS5'i annemin eski başörtüsüyle kapladım. Çünkü PS4'ün ne kadar tozlandığını görünce içim cız etmişti. Oyunu oynarken örtüyü açıyorum, oyun bittikten sonra kapatıyorum. Zerre toz yoktur PS5'imin üzerinde. Toz PS5'in düşmanıdır ve dostumun düşmanı düşmanımdır diyerekten tozlara karşı savaş açtım. Bu destansı mücadelede annemin eski başörtüsünden büyük bir destek almaktayım. Hasılıkelam, yukarıdaki şu cicili bicili pahalı kaplamayı almanıza gerek yok.

Parolamı Unuttum