Xbox, Yeni Game Pass Standard'ı Hayata Geçirdi

Yok artık öyle ilk günden oyun oynamak

Microsoft geçen temmuz ayında Xbox Game Pass sisteminde çeşitli değişiklikler yapacağını açıklamıştı. Bunlardan biri de yeni eklenecek olan Game Pass Standard tieriydi. Bu tier diğerlerine göre daha ucuz olacak ama birinci parti ve diğer oyunlar 'ilk günden' bu tiere eklenmeyecekti.

Game Pass Standard dün itibariyle hayata geçti ve Xbox'ın sayfasından gördüğümüz kadarıyla ücreti 249 TL olarak belirlenmiş. 309 TL'lik Ultimate ile aralarında çok bir fiyat farkı olduğunu söylemek mümkün değil, dolayısıyla bu düşük tiere para vermeye ne kadar değer ona siz karar vereceksiniz.

Ancak daha önce açıklananın aksine Standard tier sadece "oyunların ilk günden eklenmeyeceği" bir tier değilmiş. Normal Game Pass'te bulunan 40'tan fazla oyun da bu tierde mevcut görünmüyor. Bunlar arasında Starfield, Hellblade 2 ve Diablo 4 gibi çok önemli isimler de var. Yeni çıkanlardan Age of Mythology Retold da yine Standard'da bulunmayan oyunlardan.

PC oyuncuları için en iyi seçenek hala 209 TL'lik fiyatıyla PC Game Pass. Bunun dışında ise 309 TL'lik Ultimate (zam gelmediği sürece) en iyi seçim olarak duruyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum