Yacht Club Games, Shovel Knight Projeleri Hakkında Konuştu

Yeni nesil konsollara adım atılacak

Shovel Knight'ın yapımcısı Yacht Club Games, hareketli bir hafta geçiriyor. Dün sabah saatlerinde yeni oyunları Shovel Knight: Pocket Dungeon'ı duyuran firma yeni Shovel Knight projelerinin de yolda olduğunu açıklamıştı. Firma bu yeni oyunlar için gözünü yeni nesil konsollara dikmiş durumda.

PAX East'e katılan az sayıdaki firmadan biri olan Yacht Club Games'in tasarımcısı Sandy Gordon, yaptığı röportajda yapımcının ve serinin geleceğine değindi. Pocket Dungeon ve Dig ile "orijinal" serinin tamamlandığının altını çizen Gordon, henüz Shovel Knight'ın sonunun gelmediğini de müjdeledi.

Shovel Knight: Pocket Dungeon Duyuruldu

Tasarımcı daha fazla Shovel Knight oyunu yapmak istediklerini belirtirken tüm ekibin hala bir devam oyunu üretmeyi arzuladığını da ifade etti. Bir süredir bu konu hakkında konuştuklarının altını çizen Gordon, ilerleyen tarihlerde bir devam oyununa kavuşabileceğimizi de sözlerine ekledi.

Peki ne kadar beklememiz gerekecek? Gordon'ın röportajına göre Yacht Club Games, yeni nesil konsollar ile yakından ilgileniyor. Tasarımcı henüz stüdyonun yeni nesil konsollar hakkındaki planlarını paylaşmamış olsa da Yacht Club'ın Shovel Knight'ın devam oyununu PS5 ve Xbox Series X üzerinde de çıkarması mümkün. 

Eğer hala Shovel Knight oynamadıysanız sizleri şu linkten Steam sayfasına alalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum