Yakuza: Like A Dragon Yeni Fragmanında Hoş Bir Sürpriz Yaptı

Özlemiş miydiniz bu delikanlıyı?

Ryu Ga Gotoku Studio, Yakuza serisinin yeni oyunu Yakuza: Like a Dragon çalışmalarının tamamlandığını duyurdu; oyun artık ‘gold’ oldu, çıkışını bekliyor. Bu bilgiye bir de oyunun hikayesiyle ilgili detaylar ve video eşlik etti:

Videonun oyundaki ana düşman Masato Arakawa’ya odaklandığı görülüyor. Kader, kahramanımız Ichiban ile Masato’nun yollarını kesiştirmiş. Masato, Tojo klanına ihanet eden Masumi Arakawa’nın oğlu -ki Ichiban için de Masumi bir baba figürü. Yani Masato ve Ichiban kardeş gibiler. Ancak Masato ölüyor, daha doğrusu öldüğü zannediliyor. Ichiban, 18 yıllık mahkumiyetin ardından hapisten çıkıyor ve Bleach Japan adlı siyasi örgütün lideri ve Japonya’nın önemli siyasetçilerinden birisi haline gelmiş olan Ryo Aoki’nin aslında kimlik değiştiren Masato olduğunu görüyor. Masato, veya yeni kimliğiyle Ryo Aoki, hiç de kamuoyunun düşündüğü gibi temiz bir isim değil, karanlık işlere bulaşmış durumda. Ichiban da kardeşini daha kötü bir noktaya varmadan durdurmaya karar veriyor.

Videonun sonunda, ana serinin kahramanı Kazuma Kiryu’yu görüyoruz. Ichiban ile arkadaşları bir ‘hazine’nin peşinde ve o hazinenin koruyucusu da Kazuma Kiryu. Bu, serinin takipçileri için hoş bir detay olsa gerek, en azından benim için öyle :)

Yakuza: Like a Dragon, Japonya’da 16 Ocak 2020’de çıkıyor. Batı ülkelerindeki hayranları ise, önümüzdeki yılın yaz aylarında kavuşacaklar serinin yeni oyununa. Hevesle bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum