Yakuza'nın Yan Oyunu Judgment, Kyohei Hamura'nın Modelini Değiştirdi

Pierre Taki'nin tüm izleri silindi

Sega, Yakuza'nın yan oyunu Judgment'ta suç patronu Kyohei Hamura'ya dair ilginç gelişmeler yaşanmıştı hatırlarsanız. Oyunda Hamura'yı canlandıran aktör Pierre Taki uyuşturucu bulundurmak suçundan tutuklanmış ve bunun üzerine Sega oyunun Japonya'daki satışlarını anında durdurmuştu. Sırf bu kadar da değil, Pierre Taki Kingdom Hearts 3'te Olaf'ı seslendiriyordu, Square Enix bu seslendirmeleri yamalayarak değiştirdi. Çünkü Japonya'daki uyuşturucu kanunları çok sert ve bu kanunları ihlal edilmesi cidden sert tepkilerle karşılanıyor.

Sega, oyunun satışlarını durdurduktan sonra Hamura'nın karakter modelinin ve seslendirmelerinin değiştirileceğini açıklamıştı. Judgment'ın geliştiricisi Ryu Ga Gotoku Studio, Twitter üzerinden karakterin yeni halini bir video eşliğinde tanıttı:

Görünüşe göre Sega, orijinal karakter modeli üzerinde oynamalar yapmış, ama sanırım çoğu kişi bu sahnelerin farklı bir aktör tarafından canlandırılacağını ve görüntüsünün de tamamen değişeceğini düşünüyordu. Pierre Taki, karakter için hareket yakalama sekanslarına da katılmıştı ve Hamura'nın modeli Taki'nin gerçek görüntüsünü kullanmıştı. Karakterin şu anki halinin de bir miktar da olsa Taki'yi andırdığı bir gerçek. Aşağıda karakterin orijinal modeli ile yenilenmiş modelini yan yana görebilirsiniz. Videoda seslendirmeyle ilgili bir bilgi yok, ama onun da değişmiş olduğunu biliyoruz.

judgment-new-char-1

Oyun, Batı ülkelerinde PS4 için 25 Haziran'da satışa çıkacak. Judgment'ın ileriki bir tarihte PC'ye de gelmesi bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum