Yayıncı TimTheTatman, Fall Guys Şanssızlığını 300 Bin Kişinin Önünde Kırdı

Sonunda...

Fall Guys, 2020 yılının en başarılı oyunlarından biri olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Fakat bu ilginç oyun, yılın en ilginç hikayelerinden birine de ev sahipliği yaptı. Evet, TimTheTatman ve Fall Guys birinciliği arasındaki muhteşem uçurumdan bahsediyoruz.

Fall Guys temelinde yeteneğe ihtiyaç duyuyor olsa da oyunda kazanmak için bir nebze de şanslı olmanız gerekiyor. Yaklaşık 15 gün önce çıkış yapan oyunda kimse, Twitch yayıncısı TimTheTatman kadar şanssız değildi. Bu süreç boyunca yaklaşık 647 oyun oynayan ve hiçbirini kazanamayan yayıncı, şanssızlığı ile ilgi çekmeyi başardı.

Bunun üzerine bir de Fall Guys’ın harikulade yönetilen Twitter hesabının verdiği gaz, TimTheTatman’in kaybetme serisinin üzerine benzin döktü. Günlerdir yayıncının bir oyun kazanmasını bekleyen izleyiciler, dün yayında birleşerek imkansıza şahitlik etti. John “TimTheTatman” Betar, ilk Fall Guys oyununu kazanmayı başardı.

Yayında 347.321 kişiye ev sahipliği yapan TimTheTatman, 5.665 yeni abone ve 78.431 takipçi kazanmayı başardı. Resmi Twitch hesabı, Fall Guys hesabı ve pek çok kanal yayıncının bu galibiyetini kutladı. Betar’ın oyunu kazandığı sahneyi paylaştığı tweet ise şu anda 3.3 milyon izlenme, 290.7K beğeni ve 50.2K retweet almış durumda.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum