Yeni Battlefield Oyununda Senaryo Modu Olacak

Hatalardan ders çıkartılmış

Kulağa garip geliyor olabilir fakat ben Battlefield ve Call of Duty gibi oyunların tek oyunculu kısmından keyif alan oyuncular arasındayım. Bir askerin hikayesini oynamak, bir özel time ya da gruba dahil olmak her zaman hoşuma gitmiştir bu tip oyunlarda. Bu sebeple Battlefield'ın yeni oyununun hikaye modu ile gelecek olması beni heyecanlandırıyor.

Henüz konu ile ilgili EA ya da DICE'tan resmi bir açıklama gelmemiş olsa da Battlefield 2042'nin yaşadıkları ekibin fikrini değiştirmiş gibi görünüyor. EA'in resmi sitesindeki iş ilanlarında ekibin Battlefield Seattle'a tasarım yönetmeni aradığı gözlemlenebiliyor. Halo'nun yapımcılarından olan Marcus Lehto'nun yönettiği bu stüdyo, Battlefield'ın tek oyunculu tarafıyla ilgilenecek gibi.

Açık iş ilanının açıklamasında ise Battlefield evrenini tanıyan kişilere fırsat verlieceğinin altı çizilmiş. Pozisyonu alacak kişiden, tek oyunculu senaryo modunun tüm katmanlarını tasarlayabilmesi beklenecek. Bakalım bu önemli role tanıdık bir isim yerleştirilecek mi?

YORUMLAR
mokanalpa
29 Haziran 2022 14:25

6 saatlik bir hikaye koyarlar sonra yine co op devam 

Parolamı Unuttum