Yeni Bestecisi, Ancient Gods DLC'sinden Müzik Örneği Paylaştı

Gitarlar ağlayacak

DOOM Eternal piyasaya çıkalı altı aydan uzun bir süre oluyor ve şimdi de sıra oyunun ilk DLC'sinin yayınlanmasına geldi. The Ancient Gods - Part One ismindeki DLC, 20 Ekim'de yayınlanacak ve bu DLC'yi oynamak için Doom Eternal'a sahip olmanız bile gerekmeyecek. Aslında bu, güzel bir fırsat. Çünkü dilerseniz ilk önce DLC'yi oynayıp sonra sararsa "şu Doom Eternal'a da bir bakayım hele" diyebileceksiniz.

Doom serisi bildiğiniz gibi müzikleriyle de ünlü ve Doom Eternal'ın müzikleri de çok konuşulmuştu. Konuşulmasının sebeplerinden biri de Doom (2016) ve Doom Eternal'ın müzikleri üzerinde çalışmış olan Mick Gordon'un, id Software ile yaşadığı anlaşmazlıklar ve sonrasında bir daha Doom için müzik bestelemeyeceğini açıklamış olmasıydı.

Doom Eternal'ın yönetmenleri Marty Stratton ve Hugo Martin, The Ancient Gods DLC'si için Andrew Hulshult ve David Levy ile anlaşıldığını açıklamıştı ki, Hulshult'un ismi sıklıkla oyunun hayranlarınca öneriliyordu.

Andrew Hulshult, resmi Doom Eternal Twitter hesabının "hoparlörleri test edecek bir şeyleriniz var mı?" sorusuna DLC için hazırladığı müziklerden bir örnekle cevap vermiş. Kısa bir klip olsa da The Ancient Gods'ta dinleyeceğimiz müziklere örnek olması açısından son derece güzel:

Doom Eternal PC, PS4 ve Xbox One için çıktı; Nintendo Switch, PS5 ve Xbox Series X versiyonları ise geliştirilmeye devam ediyor.

YORUMLAR
darkrockv7
15 Ekim 2020 12:11

Doom Eternal'ın müzikleri 2016 Doom'a göre baya sönüktü. Götü kalkmış Mick Gordon'a kalmadık. Metal camiasında kendisinden çok daha iyi gitaristler var. Yeni yayınlanan riff ile de Mick Gordon'u aramıyacağız gibi gösteriyor.

Decypher
darkrockv7
15 Ekim 2020 16:41

Hemfikirim. Hulst da zaten çok başarılı bir besteci, aşağı kalır yanı yok.


Parolamı Unuttum