Yeni Bir Duke Nukem Mi Geliyor Yoksa?

Hail to the king!

“Kral geri döndü bebeğim. Ayakkabı numaram 42 ve söyledikleri şey doğru…” Twitter dün gece Duke Nukemresmi hesabının açılışıyla ve önüne gelene o eski, maço tarzıyla verdiği cevaplarla sarsıldı.

Tabii tek gelişme bu değil. Duke’un Facebook hesabı da tekrar aktif. Ayrıca Balls of Steel LLC adlı bir şirketin hesabına açılan dukenukem.com da yine dün gece yayın hayatına başladı. Eğer siteye girerseniz sizi bir geri sayım ekranı ve 20. Yılımız Kutlu Olsun ibaresi karşılıyor. Sayaç 7 gün sonra, 2 Eylül günü, yani Duke Nukem’in haklarını elinde bulunduran Gear Box’ın PAX West 2016 panelinin bittiği gün sona erecek şekilde hazırlanmış. Yani her şey bir Duke Nukem duyurusuna işaret ediyor.

Bununla birlikte duyurulacak oyunun yeni bir macera mı, yoksa eskilerinin remastered hâli mi olacağı belli değil. Neden derseniz, Duke’un tüm oyunları 2015’ten beri Steam, GOG ve benzeri sitelerden kaldırılmıştı ve o zamandan beri kendilerinden haber alamıyorduk. O nedenle Duke Nukem Forever’ın yenilenmiş hâlini falan görürsek çok şaşırmayın.

Öte yandan Duke’un Twitter hesabı tam bir komedi! Dan Bilzerian’a “Yokluğumda silahlara ve bebeklere baktığın için sağ ol. Sen iyi bir çocuksun,” diye mesaj atmasından mı bahsetsem, Duke Nukem hayran hesabına “Neden gölgemde yaşamak istemediğini anlayamıyorum,” demesinden mi?

İnsanların buluttan nem kaptığı, kadınlara yönelik cinsel esprilerin kötü karşılandığı günümüzde Duke’un neler yapacağını görmek ilginç olacak doğrusu.

Duke Nukem Theme - Megadeth:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum