Yeni Bir Mortal Kombat Animasyon Filmine Ne Dersiniz?

Get over here!

Bu yıl benim gibi Mortal Kombat sevenler için çok güzel bir yıl olacak gibi. Mortal Kombat serisinin yeni oyunu Mortal Kombat 11 gümbür gümbür geliyor bildiğiniz üzere, oyun 23 Nisan tarihinde çıkacak. Ama Revenge of the Fans sitesinin haberine göre bizleri bekleyen bir MK daha var, bir animasyon filmi.

Üstelik filmin seslendirme kadrosunda ünlü isimler göze çarpıyor. Community dizisinden tanıdığımız Joel McHale, Dexter'dan tanıdığımız Jennifer Carpenter, son olarak Spider Man'de J. Jonah Jameson ve Darksiders 3'te Lord of the Hollows'u seslendiren Darin De Paul, Grey Griffin, Jordan Rodrigues gibi isimler karakterlere hayat verecekler.

Midway Games 2009 yılında iflas ettiğinde Mortal Kombat'ın haklarını Warner Bros. satın almıştı. Her ne kadar Warner Bros.'un kardeş stüdyosu New Line Cinema uzun zamandır bir live-action Mortal Kombat filmi üzerinde çalıştığı bilinse de, bu animasyon filmi daha önce vizyona girerse hiç şaşırmamak lazım.

17 Ocak'ta Mortal Kombat 11'den yeni görüntüler göreceğiz, kimbilir belki bunlara ek olarak yeni Mortal Kombat animasyon filmine dair de bir şeyler düşer ortamlara.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum