Yeni Bir Pathfinder Oyunu Geliyor - Pathfinder: Wrath of the Righteous

Bu sefer daha iyi bir çıkış yapabilir mi sizce?

Pathfinder: Kingmaker’ın yapımcısı Owlcat Games, twitter hesabından yaptıkları paylaşımla ikinci oyunu duyurdu. Yeni oyunun adının Pathfinder: Wrath of the Righteous olacağı ve yine masaüstü oyunun esas alınacağı açıklanmış durumda.

Kingmaker, geçtiğimiz yıl çıkmış ve açıkçası başlangıçta çok da olumlu tepkiler almamıştı. Ancak sonrasında sorunların büyük oranda çözüldüğü ve RYO severler için dikkate alınabilecek bir oyun haline geldiğini söylemek mümkün.

Kingmaker’ın çıkışındaki olumsuz tablo, geliştiricilerin de dikkatini çekmiş, bundan ders çıkardıklarını ve yeni oyunun daha iyi bir çıkış yapması için gayret gösterdiklerini ifade ediyorlar.

Bu arada Kingmaker’ın konsol versiyonu için de çalışmalar devam etmekteymiş. Konsol versiyonu da PC versiyonu gibi sorunlu bir çıkış mı yapar, yoksa aldıklarını söylediklerin derslerin ilk yansımalarını burada görebilecek miyiz bakalım. Eğer burada olumlu bir tabloyla karşılaşırsak, sıradaki oyun için heveslenmemiz için bir gerekçemiz daha olur, ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum