Yeni Bir Teenage Mutant Ninja Turtles Oyunu Geliyor!

Cowabunga! Pizzaları hazırlayın

Streets of Rage 4 ve Mercenary Kings'i geliştiren Tribute Games ekibi şimdi de karşımıza Ninja Kaplumbağalar ile çıkacak. Klasik bir yana ilerlemeli beat 'em up oyunu olacak Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, hem PC hem de konsollar için çıkacak. Şimdilik çıkış tarihi ve hangi konsollara çıkış yapacağı açıklanmadı ama muhtemelen diğer oyunlarında olduğu gibi tüm konsollar işin içinde olacaktır.

Oyunda piksel grafikler, yeni mekaniklerle süslenmiş klasik oynanış, yeni hikaye modu ve çok oyunculu mod bulunacak.

Her kaplumbağa kendine has yeteneklere ve hareketlere sahip olacak ki zaten beat 'em up türünde karakter seçimi oynanışı güzel biçimde etkiler her zaman. Oyun tamamen orijinal animasyon dizisini temel aldığı için özellikle de o dönemi yaşamış olanları ihya edecek gibi duruyor.

Oyunun Steam sayfasına şuradan ulaşabilir, istek listenize ekleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Ghost AssassiN
12 Mart 2021 16:08

Bunu oynayacağınıza 2003'teki TMNT'yi oynayın daha iyi.Vay anasını, bu marka bu kadar değersiz miydi ya.Tamam beat 'em up olması o kadar vahim bir durum değil ama bi' 2003'tekine bakın, bir de şimdiki durumuna.2003'teki oyun şimdiki birçok co-op oyuna da bedel bir oyundur, şiddetle tavsiye ederim.

creepylord
11 Mart 2021 11:27

Vay arkadaş. Sabahlara kadar oynardık yahu. Streets of Rage de bayağı iyiydi. Bu da muhtemelen öyle olacak. Bakmadan geçmek olmaz, listeye ekleyelim. :D

Parolamı Unuttum