Yeni Bir Tenis Oyunu Duyuruldu - Matchpoint: Tennis Championships

Bahar aylarında oyun severlerle buluşacak

Bir dönemler Full Ace, Top Spin, Virtua Tennis, Grand Slam Tennis gibi çeşit çeşit tenis oyunu varken niyeyse yıllardır piyasa bu konuda epey boş kaldı. Son yıllardaki oyunlara baktığımızda ilk akla gelen isimler olan Tennis World Tour ve AO Tennis’in 2. oyunlarının öyle çok beğenilen oyunlar olduklarını söylemek güç. Dolayısıyla yeni bir şeyler görmek istiyoruz.

Torus Games ve Kalypso Media da böyle düşünüp yeni bir tenis oyunuyla karşımıza çıkmaya karar vermişler; Matchpoint: Tennis Championships’i duyurdular:

Matchpoint, tenis deneyimini gerçeğe olabildiğince sadık bir şekilde oyunculara yansıtmaya çalışacak. Tenis dünyasından önemli isimlere ev sahipliği yapacağını da yayınlanan bir diğer fragmanda görüyoruz:

Kei Nishikori, Amanda Anisimova, Nick Kyrgios ve Taylor Fritz gibi 16 isim yer alıyor oyunda. Tabii gönül ister ki tenis dünyasının en önemli isimleri de burada yerlerini alsınlar, ama en azından şu aşamada böyle bir ihtimal görünmüyor.

Matchpoint'te; diğer oyunlardan da alıştığımız üzere kendi karakterinizi oluşturup tenis kariyerinizde basamakları üçer beşer çıkmaya çalışacaksınız. Dilerseniz, şansınızı diğer oyunculara karşı deneyebileceğiniz multiplayer modu da var tabii.

Matchpoint: Tennis Championships; bahar aylarında PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Switch için çıkış yapacak.

 

YORUMLAR
Çağlar Kaya
19 Ocak 2022 20:31

animasyonlar güzel duruyor.

Mert
19 Ocak 2022 18:14

Yıllardır düzgün bir tenis oyunu bekliyorum valla. 2K, EA falan girişmediği sürece göremeyecekmişiz gibi hissediyorum.

Parolamı Unuttum