Yeni Bir Total War Saga Oyunu İçin Çalışmalar Başladı

Total War sevenler birisi bitmeden diğerine geçecek gibi :)

Creative Assembly, yeni bir Total War Saga oyunu üzerinde çalışmakta olduklarını ve bu yıl içerisinde oyun ile ilgili bir duyuru yapılacağını açıkladı. İşin başında yine Sofia stüdyosu bulunuyormuş. Bu stüdyonun başka projeler üzerine de çalıştığı biliniyor. Dolayısıyla, oyun hakkında fazla aceleci davranmamak lazım gibi görünüyor şu aşamada.

Saga oyunları, genel Total War oyunlarına kıyasla daha kısa bir tarihi dönemi ve daha küçük bir coğrafyayı kapsıyor, en azından Thrones of Britannia için durum böyleydi denilebilir. Napoleon ve Fall of the Samurai ek paketleri de benzer yapıda değerlendirilebilecek örnekler. Yeni oyunun hangi tarihi dönemde ve nerede geçeceğine ilişkin bir bilgi yok henüz.

Öte yandan, Three Kingdoms ve Warhammer 2 için yeni güncellemeler hakkında da bilgiler paylaşılmış durumda. Three Kingdoms'ta otomatik çözüm (auto resolve) özelliği eklenmiş; Warhammer 2 için ise yeni bir Lord Pack yoldaymış paylaşılan bilgilere göre. Creative Assembly tarafından paylaşılan bilgilerin tamamına göz atmak isterseniz, şu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Total War Saga oyunu hakkında detaylı bilgiler için önümüzdeki dönemde yapılacak duyuruları merakla bekliyoruz. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum