Yeni Bir Vampire: The Masquerade Oyunu Daha: Swansong

The Council'in geliştiricisi Big Bad Wolf'tan

PDXCON 2019'da Paradox'un oyunları dışında da yapılan duyurular vardı ve onlardan biri de Vampire: The Masquerade masaüstü oyununa dayanan yeni bir rol yapma oyunu oldu. The Council'in geliştiricisi Big Bad Wolf stüdyosu tarafından geliştirilmekte olan oyunun ismi Vampire: The Masquerade: Swansong ve oyunun 2021 yılında çıkması bekleniyor.

Vampire: The Masquerade'in 5. edisyonundan uyarlanan bu oyunda farklı Camarilla klanlarına ait 3 farklı vampiri kontrol edeceğiz. Oyun iç içe geçmiş hikayelerden oluşacak ve biz de farklı vampirler gözünden yaşayacağımız bu hikayede gerçekle kurguyu birbirinden ayırmaya çalışacağız.

"Komplolar, cinayetler ve güç çekişmeleri arasında oyuncular klanlarını korumalı, gerçeği ortaya çıkarmalı ve her şeyden önce de Masquerade'nin uygulanmasını sağlamalılar" deniyor oyunun özetinde.

Bloodlines 2, 2020 yılının ileriki zamanlarına ertelenmişti, Swansong her halukarda Bloodlines 2'den sonra çıkacak gibi duruyor. Zaten Bloodlines 2'nin aynı evrende geçen diğer oyunlarla herhangi bir şekilde kesişmeyeceği de belirtildi PDXCON'da, yani Swansong'la aralarında bir bağlantı bulunmayacak.

Ortada bir fragman veya başka bir bilgi yok, sadece logo var. Yine de diğer bir Vampire: The Masquerade oyunu olan Coteries of New York'u da düşünürsek her sene yeni bir VTG oyunu göreceğiz demektir, bu da VTG sevenler için çok güzel bir haber.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum