Yeni Bir Yakuza Oyunu Geliştirilmeye Başlanmış Bile

Neden olmasın :)

Yakuza serisinin yeni üyesi Yakuza: Like a Dragon geçtiğimiz ay Batı piyasasında çıkışını gerçekleştirmiş, Asya pazarında olduğu gibi Batı piyasasındaki oyuncular tarafından da ilgiyle karşılanmıştı. Henüz yeni bir oyundan söz etmek için erken, ama geliştirici ekip şimdiden çalışmalara başlamış bile

Yakuza serisinin 15. Yıldönümü münasebetiyle düzenlenen programda, serinin dünden bugüne seyrine değinilmesinin yanında diğer bazı markalarla bağlantılı ufak tefek birkaç duyuruya da yer verildi. Ama esas ilgi çekebilecek bilgi programın sonlarına doğru paylaşıldı. SEGA’nın Kreatif Direktörü, Ryu Ga Gotoku ekibinin şimdiden sıradaki oyun üzerinde çalışmalara başladığını ifade etti.

Henüz yeni oyun hakkında herhangi bir detay paylaşılmadı elbette. Daha eldekileri tüketmedik ki zaten. Ama geliştirildiğini duymak bile yetti, tabii ki buyeni oyunu da merakla bekliyoruz, gelecek haberler için çok yakından takipteyiz :)

YORUMLAR
Mert
10 Aralık 2020 19:28

O kadar çok Yakuza oyunu var ki seriye girişesim gelmiyor :(

sSnake
Mert
10 Aralık 2020 20:10

Ama başladığın vakit kaçırdığın her an için kendine kızacaksın kimse demedi deme. Yakuza 0 ile başla hele bir sonra bak nasıl kaptırmışsın kendini.


Parolamı Unuttum