Yeni Doom Filminin Adı Belli Oldu, İlk Fragmanı Yayımlandı

"Siz buna cehennem demişsiniz ama..."

Dünyanın en eski FPS oyunlarından birisi olan Doom, zaman içerisinde çok büyük bir fenomen haline geldi. 2005 yılında kadrosunda Karl Urban, Rosamund Pike ve Dwayne "The Rock" Johnson gibi isimleri de barındıran bir Doom filmi çıktı. Fakat oyun serisinin hayranları bu filmin varlığından bahsetmeyi pek sevmiyor. Nedeni malum, film gerçekten kötüydü. Universal Stüdyoları bu kez işi sağlama almak istiyor. Yeni filmin ilk detayları ortaya çıktı. Resmi vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin adı, DOOM: ANNIHILATION olacak (evet filmin resmi adı da böyle büyük harflerle yazılıyor). Filmin bir de kısa bir teaserı yayımlandı.

İlk fragmancık bizlere gösteriyor ki bu sefer kadroda The Rock yok. Onun yerine bol bol yaratık var. Ayrıca fragmanda göze çarpan "It's not a game anymore" yani "Bu artık bir oyun değil" yazısı işlerin daha ciddi ve karanlık olacağına dair bir işaret olabilir. Ya da ben öyle niyet okuyorum. Zira oyun dünyasının en eğlenceli FPS serilerinden birisi olan Doom'a yakışan vahşette ve gerilim düzeyinde bir film izlemek istiyorum. Bakalım DOOM: ANNIHILATION bu anlamda beklentileri karşılamayı başarabilecek mi? Filmi daha önce S.W.A.T.: Under Siege'i de yönetmiş olan Tony Giglio yazıp, yönetecek. Yönetmenin daha önceki işlerine bakınca DOOM filmi için endişelenmemek elde değil. Yine iyi niyet göstergesi olarak Tony Giglio'nun bu filmle birlikte kariyerinde büyük bir çıkış yapmasını umuyorum.

Kadrosunda Amy Manson, Louis Mandylor, Nina Bergman, Jemma Moore ve Joan Dark gibi isimleri barındıran DOOM: ANNIHILATION'ın 2019 yılının sonlarına doğru çıkması bekleniyor. Oyuncu kadrosu ve yönetmeni tatmin etmese de, DOOM adının yüzü suyu hürmetine filmin nasıl olacağını merakla beklemekteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum