Yeni Mortal Kombat Filminin Kesinleşen Tüm Kadrosu

Scorpion Wins! CGIlity...

Dövüş oyunları tarihinin en büyük markalarından birisi olan Mortal Kombat, oyunlardaki bu başarısını bir türlü beyaz perdede sergileyemedi. Bu durumu değiştirmek için ciddi bir çalışma içinde olan New Line, öncelikle James Wan'ın da içerisinde bulunduğu bir yapımcı ekibi oluştru. Daha sonra filmin başına yönetmen Simon McQuoid atandı ve oyuncu arayışlarına başlandı. Olldukça geniş bir kadroya sahip olan filmin kadrosu ise şu şekilde;

Max Huang - Kung Lao

Kingsman: The Secret Service filminde dublör olarak da karşımıza çıkan Max Huang, bugüne kadar genelde aksiyon filmlerindeki dublör işlerinde yer alıyordu. Yeni Mortal Kombat filminde meşhur şapkalı Kung Lao'yu canlandıracak olan aktör, yeni filmle birlikte kariyerinde de bir sıçrayış hedefliyor.

Sisi Stringer - Mileena

Outworld'ün prensesi Mileena ve kardeşi Kitana şüphesiz Mortal Kombat hikayesi içerisinde oldukça kilit role sahipler. Filmde Mileena'yı canlandıracak olan Sisi Stranger da muhtemelen hikayenin önemli unsurlarından birisi olacak. Son olarak Bloody Hell filminde de rol almış olan aktris henüz kariyerinin başlarında. 

Chin Han - Shang Tsung

Mortal Kombat'ın şekilden şekle giren kötü adamı Shang Tsung'un kafasında her zaman kırk tilki dolaşıyor. Arrow dizisinden de hatırladığımız Chin Han'ın canlandıracağı Tsung, muhtemelen filmin baş kötülerinden birisi olacak. Ghost in the Shell'in sinema adaptasyonunda da yer alan Chin Han ise role çok yakışacak gibi gözüküyor.

Joe Taslim - Sub-Zero

Mortal Kombat diyince akla gelen ilk karakterlerden birisi olan Sub-Zero, filmin de ana karakterlerinden birisi olacak. The Raid ve Fast & Furious 6'dan da tanıdığımız Joe Taslim'in buz konusundaki ustalığını ise filmde göreceğiz.

Tadanobu Asano - Raiden

Dünyamızın koruyucusu ve Yıldırım Tanrısı Raiden'ı bir başka yıldırım tanrısı olan Thor filminde de rol almış olan Tadanobu Asano'nun canlandırması epey ironik olmuş. Yeni filmde Earthrealm'in savunulmasında Asano'nun canlandıracağı Raiden'a yine büyük iş düşüyor.

Josh Lawson - Kano

Jax ve Sonya Blade'in ezeli düşmanı olan Kano, Mortal Kombat hikayesinin en başından beri kötülüklerine devam ediyor. Daha önce Superstore ve House of Lies gibi televizyon dizilerinde rol almış olan Josh Lawson'un canlandıracağı Kano bakalım filmde hangi kötü emellere hizmet edecek?

Hiroyuki Sanada - Scorpion

Mortal Kombat'ın yaratıcılarından olan Ed Boon'un favori karakteri olarak da bilinen Scorpion, çok sayıda Mortal Kombat oyuncusunun da gönlünde ayrı bir yere sahip. "Get over here!" repliğiyle akıllara kazınan Zincirli Bela'yı daha önce Westworld ve Avengers: Endgame gibi yapımlarda da görev almış olan Hiroyuki Sanada canlandıracak.

Jessica McNamee - Sonya Blade

Elinden zincir çıkaran manyaklar, buza hükmeden samuraylar ve ciddi anlamda tanrıların yer aldığı bir evrende usta bir asker olarak başarıyla hayatta kalan Sonya Blade bana Stryker ve Johnny Cage ile birlikte Mortal Kombat'ın en acayip karakteri olarak gözüküyor. Son olarak The Meg filminden de hatırlayacağımız Jessica McNamee umarım yeni filmde dev köpekbalıklarından daha fena şeylerle karşılaşmaya hazırdır.

Mechad Brooks - Jax

İki kolunu da trajik bir biçimde kaybettikten sonra daha da güçlü iki metal kol ile hayata dönen Jax Briggs, bu yeni güncellemesiyle birlikte Mortal Kombat da hayatta kalma şansını da epey yükseltmişti. Sonya ile birlikte Amerikan Ordusu'nun göz bebeği olan Jax'i Supergirl dizisinden de tanıdığımız Mechad Brooks canlandıracak.

Ludi Lin - Liu Kang

Her hikayenin bir ana kahramanı vardır. Her ne kadar Mortal Kombat yıllar boyunca oldukça fazla sayıda kahraman içerse de Liu Kang her zaman hikayenin bir numarasıydı. İkonik tekmeleriyle birlikte hayranların da favorisi haline gelen Kang, filmde de en önemli role sahip olacak gibi gözüküyor. Power Rangers'ta da rol almış olan Ludi Lin ise dünyayı kurtarmak için ölümcül bir dövüşe hazır gibi gözüküyor. 

Lewis Tan - Rolü belli değil

Bu kadar karakter belli olmuşken filmin en önemli oyuncularından birisi olan Lewis Tan'ın rolünün halen açıklanmamış olması bence hikayeyle ilgili bir detay olabilir. Daha önce Deadpool 2, Iron Fist ve Into the Baddlands yapımlarında da izlediğimiz Tan'ın Shao Kahn'ı canlandırması ise epey olası gözüküyor. 

Epey geniş kadrosu ve üzerinde uğraşılmış senaryosuyla bu yeni Mortal Kombat filminden epey umutluyum. Ancak kadroda Johnny Cage'i görmemek beni biraz üzdü. "Here comes Johnny" repliği olmadan ve Sonya-Cage dinamiklerinden yoksun Mortal Kombat biraz yavan olabilir. Greg Russo'nun senaryosunu yazdığı yeni Mortal Kombat filminin 12 Mart 2021'de vizyona girmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
Akcan
15 Ağustos 2020 14:14

Yapın bi güzellik Johhny Cage Ryan Reynolds olsun çıldıralım 

Parolamı Unuttum