Yeni Overwatch Haritası Oasis'te Trafik Kazasına Kurban Gidebilirsiniz

Bilimin parladığı ama trafikte herkesin trafik canavarı kesildiği şehir Oasis.

Blizzard BlizzCon 2016'da verdiği sözleri teker teker yerine getiriyor.

Önce Hearthstone'nin yeni ek paketinin 1 Aralık'ta geleceğini öğrendik. Şimdi ise Overwatch oyuncularının çıkmasını dört gözle beklediği Oasis adlı yeni harita ufukta göründü, hatta PTR'da oynanabilir hale geldi. Oasis Arap çöllerinde bilimin ve teknolojinin çok ilerlediği bir şehir kısacası 1300 yıl önceki Bağdat diyebiliriz.

"Oasis dünyanın en gelişmiş şehirlerinden birisidir, Arap çöllerinden yükselen bir mücevher. Araştırmacıların ve akademisyenlerin çevre bölgelerden gelerek bilimsel çalışmalarını hiçbir sınırlama olmadan çalışabilecekleri, keşfin ve insan zekasının anıtıdır. Şehir ve halk dünyanın farklı bölgelerinden organizasyonların ilgisini çeken çeşitli gizemlere sahip, parlak zekalı bakanlar tarafından yönetilir." diyerek tanımlıyor Oasis'i Blizzard (çok pis cümle kurarım devrik).

Oasis haritasının en önemli özelliklerinden birisi içinde İstanbul trafiğini barındırması. Her ne kadar gelişmiş bir şehir olsa da yanlışlıkla yola fırlarsanız sürücüler durmak yerine sizi ezip geçmek için yemin etmişler gibi çarpmaktan çekinmiyorlar. Yanlışlıkla yola fırlamak veya fırlatılmak da seçenekler arasında. Şimdiden bununla ilgili çıkacak komik OW videolarını görür gibiyim. Harita aynı zamanda bir zıplama bloğu da içeriyor ve bana Quake Arena'yı hatırlatarak gözlerimi yaşartıyor.

Bir kontrol haritası olan Oasis University, City Center ve Garden olmak üzere üç bölüme ayrılıyor.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum