Yeni Oyun Konsolu Ataribox'un Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı - Peki O Kadar Eder Mi?

Daha ne tarz oyunlar oynatacağını bile tam olarak bilemiyoruz üstelik.

 Çocukluğumuzun efsane oyun platformu Atari'nin yeni nesil oyun konsolu Ataribox ilk duyurulduğunda heyecanlanmıştık. Atari'den yapılan duyuruda konsolun hem eskinin retro oyunlarını, hem de günümüz oyunlarını başarıyla oynatacağı iddia edilmişti. Ancak Atari bu konuda bir türlü net olmadı ve hala da olmaktan kaçınıyor. Günümüz oyunları derken AAA yapımlar da buna dahil mi, yoksa genel olarak bağımsız yapımlar mı hala bilemiyoruz.

Polygon'da çıkan habere göre Ataribox için Indiegogo üzerinden bir kitlesel fon kampanyası başlatılacak. Sonbahar aylarında yapılacak bu fon toplama aşamasının ardından konsol 2018'in ilkbahar aylarında oyuncularla buluşacak. Ataribox'un sistem özellikleri versiyonlarına göre farklılık gösterecek ve tabii ki her versiyonun fiyatı da farklı olacak. Cihaz 249 dolar ile 299 dolar arasında fiyatlandırılacak.

Core i9-7980XE'yi 6.1 GHz'ye Çıkardı ve Rekor Kırdı!

Ataribox'un işletim sistemi Linux olacak ve AMD işlemci ile Radeon grafik teknolojisi kullanacak. Ataribox'ta yayıncılıktan, multimedya desteğine ve internet tarayıcısına kadar pek çok özellik bulunacak. Tabii bu özelliklerin hepsi PS4 ve Xbox One'da da hayli hayli bulunduğu için Atari'nin bunları bir çağ atlama gibi duyurması tuhaf olmuş diyebiliriz. 

> FIFA 18 İnceleme

Bu oyun sistemini piyasadaki ekürilerinden ayıracak yegane özellikse içerisinde pek çok eski Atari oyununu bulunduracak olması gibi gözüküyor. Peki sevgili Oyungezerler, bu fiyatlandırma politikası sizce doğru mu? Neticede çok sevdiğimiz oyunların pek çoğu Ataribox'u es geçebilir. Yok eğer Ataribox bir konsol olmak yerine PC benzeri oyun sistemi olacaksa o zaman neden onu tercih edelim ki? 

Atari'nin bu konuda bir planı vardır umarım. Şu haliyle pek cezbedici durmuyor zira.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum