Yeni Saints Row, Macerayı Amerika'nın Güneydoğusuna Taşıyacak!

Yeni karakterler, yeni amaçlar ve yeni bir Saints Row

Third Street Saints gangsterlerini son görüşümüzde kendileri bir simülasyonun içerisinde takılı kalmış ve bir uzaylı ırkına savaş açmıştı. Hayatına bir GTA klonu olarak başlayan fakat ilerledikçe kendini ciddiye almayı bırakan seri, yıllar sonra köklerine geri dönmeye hazırlanıyor. Gamescom'un açılış gününde karşımıza çıkan oyun, 25 Şubat'ta çıkış yapacak.

Geliştirici Volition, yeni Saints Row'un fragmanında tanımadığımız yüzlere yer vermiş. Oyuncular Neenah, Kevin ve Eli gibi isimlerin bulunduğu çeteye patronluk yapacak gibi görünüyor. Bu kez serinin, Amerika'nın güneydoğusundan esinlenen bir bölgeye taşınacağını görüyoruz. Latin Amerika konseptini iliklerimize kadar hissettirecek şehrimizin ismi ise Santo Ileso olacak.

Henüz oyunun çılgınlık derecesini tam olarak bilmiyoruz fakat her zaman olduğu gibi kendi suç örgütümüzü kurmanın peşine düşeceğiz gibi görünüyor. Tabii ki bunu yaparken Los Panteros, The Idols ve Mashall Defense Industries gibi çetelerle de savaş halinde olacağız.

Geliştirici ekip Santa Ileso'nun her anlamda seleflerinden çok daha üstün olacağı görüşünde. Fakat ben bundan ziyade bu devasa sandbox haritayı ne gibi araçlar ile geçebileceğimizi merak ediyorum. Sonuçta Saints Row 4'te uçup kaçabilen karakterlerimiz büyük bir "güç fantezisi" yaşatmıştı bizlere.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum