Yeni Splinter Cell Oyunu Geliyor!

Nerelerdesin Fisher?

 Ubisoft E3 konferansında makineli tüfek gibi oyun duyururken herkesin –en azından benim!- aklından geçen bir soru vardı: Yeni Splinter Cell oyunu nerede?

Double Agent’la birlikte köklerinden uzaklaşmaya başlayan Splinter Cell, 2013’de piyasaya sürülen Blacklist’la birlikte iyice aksiyon oyununa dönmüştü. Ama, Ubisoft CEO’su Yves Guillemot, Fransız yapımcının dijital raflarında tozlanmaya yüz tutmuş serinin hayranlarını sevindirtecek açıklamalar yaptı.

Ubisoft'un bloguna yaptığı açıklamada seriyle ilgili birçok taslak ve öneri aldıklarını belirten Guillemot, yakın zamanda bunlardan birini seçeceklerini söyledi. "Bence bir şeyler görebileceksiniz," diyen Guillemot ekledi: "Ama bunun için biraz beklemeniz gerekecek.”

Bu bekleyiş ne kadar sürecek, bilemeyiz. Her ne kadar birçok eski Splinter Cell'ci serinin geldiği noktadan memnun olmasa da ben Blacklist'deki aciliyet hissine bayılmıştım. Yeni gelecek oyun, Blacklist'de yakalanan aksiyon dolu oynanışını eski oyunların gizlilik elementleriyle birleştirirse ortaya güzel bir oyun çıkabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum