Yeni Star Wars Filmlerinin Vizyon Tarihleri Belli Oldu

Disney rahat durmuyor

1977 yılında Star Wars isminde bir film ilk kez vizyona girdiğinde muhtemelen George Lucas dahil hiçkimse bu kadar büyük bir markanın oluşacağını tahmin etmiyordu. Daha sonradan adı A New Hope olan filmin üstünden 42 sene geçti ve Star Wars serisi önümüzdeki Aralık ayında totalde 11. filmi olacak olan The Rise of Skywalker ile karşımıza çıkacak.

Disney'in Star Wars markasını bünyesine katmasının ardından filmler peşi sıra geliyor. 2015 yılından bu yana her sene bir Star Wars filmi izledik. Disney, gelecek dönem Star Wars planlarını da açıkladı bundan böyle her 2 senede bir Star Wars filmi izleyeceğiz. Disney'den gelen açıklamada Star Wars için 3 adet isimsiz film tarihi belirtildi. 16 Aralık 2022, 20 Aralık 2024 ve 18 Aralık 2026 tarihlerinde üç tane Star Wars filmi izleyeceğiz. Filmlerin nasıl olacağı ise henüz belli değil ama bazı söylentiler mevcut. Bu üç filmin yeni bir üçleme olma ihtimali ise oldukça yüksek, zira stüdyonun The Last Jedi'ın yönetmeni Rian Johnson ile birlikte yeni bir üçlemeye başlayacağı uzun zamandır konuşuluyor.

Game of Thrones dizisinden David Benioff ve D.B. Weiss'da yeni Star Wars filmleri için senaryo hazırlamaya başlamış durumdalar. Gözüken en olası senaryo 2022-2026 yılları arasında Benioff ve Weiss'ın yazacağı ve Rian Johnson'ın yöneteceği yeni bir Star Wars üçlemesi izlememiz olacak. Bu durum hayranları ne kadar mutlu eder? Orası tam bir muamma, zira The Last Jedi, Star Wars hayranları tarafından pek sevilmemişti. 

Son gelen haberlere göre Benioff, Weiss, Johnson üçlüsünün bir Old Republic üçlemesi çekeceği yönünde tabii bunlar şimdilik sadece söylenti. Fakat Old Republic ile ilgili bir şeyi kesinlikle göreceğiz. Bu Disney+ üzerinden yayınlanacak bir dizi de olabilir. Bakalım 20 Aralık'ta gösterime girecek olan Star Wars: The Rise of Skywalker'ın ardından film evreni nasıl şekillenecek? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum