Yeni Subnautica Oyunu Yolda!

İş başvuruları açıldı

Ufakça bir talassofobi sahibi olarak Subnautica'yı ancak birileri oynarken izleyebildim. Fakat oyunun uzun süredir kendisine geniş bir kitle yarattığı ve oyuncular tarafından çok sevildiğini biliyoruz. İşte bu kitleyi mutlu edecek bir haber, direkt olarak oyunun yapımcısı Unknown Worlds'den geldi.

Stüdyonun resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, yeni bir oyun için işe alımların başlandığı duyuruldu. Bu yeni oyun, 2018 yılında çıkan Subnautica'nın direkt devamı niteliğinde olacak. Projenin Subnautica: Below Zero'dan daha büyük olacağının da altı çizilmiş. 

İş başvurularının açıklamalarında ise tanıdık bir gezegenden bahsediliyor. İlk iki Subnautica oyununun geçtiği Planet 4546B'ye tekrar döneceğimiz yeni oyunda, tamamen yeni bir biyomun varlığını keşfedeceğiz. Bahsi geçen biyomun detayları ise maalesef şimdilik açıklanmamış durumda. 

Tabii ki Unknown Worlds'ün elindeki tek proje bu yeni Subnautica oyunu değil. Bildiğiniz üzere stüdyo, PUBG'nin de sahibi olan Krafton tarafından satın alındı. Bu süreçte geliştirici, PUBG evreninde geçecek bir hayatta kalma oyunu üzerinde çalışacağını da açıklamıştı.

YORUMLAR
Feyling
11 Nisan 2022 18:22

Çok güzel haber. Orijinal oyunu hiç beklemediğim kadar sevdim ve ortada o niş atmosferi veren fazla oyun yok. Su altı oyunları genelde balıkların fotosunu çekten ibaret kalırken Subnautica metrodvania ilerleyişini yeri geliyor sakin huzur veren bi atmosferde, yeri geliyor don değiştirtecek gerilimde sunabiliyor. 

Parolamı Unuttum