Yeni Terminator Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı

Terminator serisi 2019'un yazında yeniden başlayacak

 Ünlü yönetmen ve yapımcı James Cameron ve Deadpool'dan tanıdığımız başarılı yönetmen Tim Miller, The Hollywood Reporter'a bazı açıklamalarda bulundu. İkili aynı zamanda yeni serinin ilk filmi için bir de çıkış tarihi paylaştı.

Terminator'un "rebootu" 26 Temmuz 2019 tarihinde ABD'de vizyona girecek. Cameron, aynı zamanda yeni filmin hikayesinden de birkaç minik detay paylaştı. Ünlü sinemacı, "Güzel olansa şu: O bir Cyborg. Dışı organik maddelerden üretildiği için normal biri gibi yaşlanabiliyor. Bu fikrin arkasındaki mantık içi metalik endo-iskelet, ancak dışı tamamen organik. Filmdeki Terminator'umuz başından bir sürü olay geçmiş, uzun zamandır çalışan bir makine." dedi. Aslında bu açıklamayı yaklaşık bir ay önce de yapmıştı, ancak bu konuya tekrardan parmak basmışa benziyor.

Watchmen'ın Dizisi Resmileşti! Hem De HBO'da Olacak

James Cameron ve Tim Miller, seriyi yeniden ayaklandırırken genç oyuncuların peşine düştüklerini de söylemişlerdi. Hatta Cameron, "18 yaşlarında yeni bir kadın oyuncu arıyoruz. Hikayemizin merkezinde genç aktörler olacak." demişti. 

Orijinal seride Sarah Connor'a hayat veren Linda Hamilton da filmde yer alacak. James Cameron, ilk filmin rebootunu yaptıktan sonra iki film daha yapmayı hedeflediklerini de söyledi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum