Yeni The Mandalorian Reklamı Heyecanı Katlıyor

30 saniyelik heyecan fırtınası

Star Wars hayranlarını son dönemde heyecanlandıran yegane şey The Mandalorian dizisi. İkinci sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanan diziden son yayınlanan televizyon reklamı ise kısa ve öz olmuş.

Otuz saniyelik yeni videoda, daha önce yayınlanan fragmandan başka bazı sahneler de var. Örneğin ana karakterimiz Din DjarinCara Dune ve Greef Karga ile yan yana savaşırken kısa bir süre de olsa görebiliyorsunuz. Yine Stormtrooperlardan kaçış sahnesi de buram buram Star Wars kokuyor. 

İkinci sezonda Darksaber ile birlikte heyecan yaratan ikinci sezonda ayrıca Force ile ilgili de önemli gelişmeler yaşanacağa benziyor. Bebek Yoda'nın geleceği, evrenin içinde bulunduğu tuhaf durumu ve belki de en önemlisi First Order'ın nasıl ortaya çıktığını da yavaş yavaş öğreneceğimiz The Mandalorian gerçekten heyecan verici.

30 Ekim günü yayınlanmaya başlayacak olan dizi tıpkı geçen sezon olduğu gibi haftalık formatta karşımıza çıkacak. Yapımcı Jon Favreau ve ekibinin büyük özen gösterdiği The Mandalorian ikinci sezonuyla da yüzleri güldürecek gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum