Yeni Total War Oyunu Three Kingdoms Duyuruldu

Yolculuk Çin'e!

 Durduramıyoruz arkadaşlar, her gün yeni bir Total War oyunu açıklanıyor neredeyse! Geçen günlerde haberini yaptığımız Thrones of Britannia “Total War Saga” başlığı altında yayınlanacak ve daha dar içerikli bir oyun olacak. Creative Assembly’nin dün duyurusunu yaptığı Three Kingdoms ise tam teçhizatlı bir Total War oyunu olacak.

Total War: Three Kingdoms, seriyi daha önce gitmediğimiz bir zaman dilimi ve tarih sahnesine taşıyacak. MS 190 yılı Çin’inde geçecek oyun, Han Hanedanlığı’nın baskıcı yönetiminden bıkan üç ailenin ittifak kurarak Çin’i yıkımın eşiğinden kurtarmasını konu etmeye hazırlanıyor.

Tarihin bu dönemiyle ilgili pek bir bilgim yok ama bu haber duyurulduğunda Total War topluluklarında daha önce hiç görmediğim kadar büyük bir heyecan yaşandığını gördüm. Oyunun çıkış tarihiyle ilgili kesin bir bilgiye sahip değiliz, şu an için Steam’de sonbahar 2018 olarak gözüküyor ama VG247’nin haberine göre oyunun Steam sayfası kısa bir süreliğine çıkış tarihini 6 Eylül olarak göstermiş. Zaten oyun büyük ihtimalle bu civarlarda yayınlanacaktır.

Thrones of Britannia, Warhammer 2 ek paketleri, Three Kingdoms… 2018’de Total War oyunlarına doyacağız gibi!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum