Yenilenen Oyunlar Kervanına Stronghold da Katılıyor

Stronghold: Definitive Edition, Kasım ayında bizlerle

Strateji oyunlarının altın çağında çıkan oyunlardan birisiydi Stronghold. Akıllarda yer eden bir seri olmayı başarmış, fakat zaman içerisinde diğer strateji oyunlarının birçoğuna olduğu gibi Stronghold da sahneden ufak ufak çekilmişti.

Yapımcı ekip “Artık bu kadar ara yeter demiş” olsalar gerek, sahalara dönmeye karar vermişler; Stronghold: Definitive Edition, bir fragman eşliğinde resmen duyuruldu:

20 yılı aşkın süredir kenarda bekleyen oyun, görsel geliştirmeler başta olmak üzere bazı yenilenmelerle geliyor doğal olarak. Bir yandan önceki görevler görsel yönden yenilenirken, bir yandan da oyuna 14 görevlik yeni bir sefer ekleniyor.

Çizimler yeniden tasarlanmış, müzikler ve seslendirme geliştirilmiş, orijinal oyunda bulunmayan ve birçok oyuncuyu bu nedenle uğraştırmış bir özellik olan multiplayer bu yeni versiyonda oyuna eklenmiş.

Stronghold: Definitive Edition, 7 Kasım’da oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. Sevdiğim GZS serilerinden birisiydi. Umuyorum bu elden geçirilmiş hali de serinin hayranları başta olmak üzere strateji severlerin yüzünü güldürür.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum