Yenisi İle Değiştirilen Note 7 Alev Aldı

The Note 7 has been planted!

Büyük Ar-Ge projeleri ile besleyerek satışa çıkarılan ve çıkış yaptıktan sonra geri dönülemez hatalara sahip olan Galaxy Note 7 serisinin geleceği pek parlak değil.

Yaklaşık 2 milyon Note 7 model cep telefonunu geri çağırdığı söylenen Samsung, amiral gemisi hakkında radikal kararlar almak zorunda kalabilir. ABD'nin Farmington şehrinde yaşayan Abby Zuis, değişimden gelen Note 7'sinin alev alarak yandığını söylüyor. Kullanım sırasında telefonun ısınarak dumanlar çıkarmaya başladığını belirten Zuis, olay anında paniğe kapılarak telefonu yere attığını ifade etti.

Abby Zuis ile özel olarak iletişime geçtiğini açıklayan Samsung yetkilileri ise telefonun alev alma konusunun henüz netlik kazanmadığını ve olayın araştırılacağını söyledi. Diğer bir yandan Amerika Tüketici Kurumu ise Samsung'un değişim sürecinde aceleci davrandığını ve bazı telefonların halen arızalı olabileceğini savunuyor.

Son olarak alev alan bir Samsung Galaxy Note 7'nin nasıl göründüğünü merak ediyorsanız, aşağıdaki videoya göz atabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum