Yerli Oyunlar Kervanına Bir Platform Oyunu Daha Katılıyor: Bob and Prickle

İlginç bir ikilimiz olacak gibi

Daha önce ismini duydunuz mu bilemiyorum ama yerli oyun geliştirici ekiplerimizden birisi olan Crealode Games yeni oyunlarıyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyorlar. Yeni oyunları Bob & Prickle ile bu yılın başında çıkan ilk oyunları Unrect’ten farklı bir tarza yönelmiş gibiler.


Aksiyon-platform tarzında bir oyun olacak B&P, bizleri mizahi bir dil, ilginç bir ikili ve bol bol aksiyon ile buluşturmaya aday. Kahramanımız Bob, eski bir güvenlik görevlisi. Hesapsız kitapsız takılmayı sevdiği için işsiz kalmış kendisi. Yardımcısı Prickle ise çenebaz bir kaktüs :) İkilimizi bir araya getiren hedef ise Lightbul şehrini NZT adlı şirketten kurtarmak.

Şirketin ürettiği bir zehir yüzünden şehir sakinleri ‘Mazlom’ denilen bir forma dönüşüyor, akıllarını yitirerek sağa sola saldırmaya başlıyorlar. Bu zehre karşı bir panzehir geliştirmeye çalışan Profesör Mellon Elusk’ın bu konuda yardıma ihtiyacı var. Biz de görev bilinci ile hemen atlıyoruz olaya. Mazlomlardan DNA örnekleri toplayıp Elusk’ın panzehiri geliştirmesi için destek sunacağız.

Oyunda Mazlomlar dışında sibernetik askerler, drone ve robotlar gibi farklı düşmanlarla da karşılaşacağız. Karakterlerimizden Bob çeşit çeşit silahla düşmanları haklarken, Prickle ise yakın dövüş uzmanımız olacak. Mellon Elusk ismini duyduğunuzda muhtemelen aklınıza gelmiştir, uçan arabalar da oyunda yerlerini almışlar tabii.

Oyunun, 2020’nin ilk çeyreğinde çıkması planlanıyor.

YORUMLAR
The Shadow
3 Eylül 2019 12:10

Merhaba,

 

Haberden bağımsız olarak;

Bu sitede niye hâlâ erişim problemi yaşıyoruz? Cidden baymaya başladı artık bu durum. Tasarımı yeniliyoruz sunucuları taşıyoruz dediniz, tamam. Disqus siteyi ağırlaştırıyor dediniz onu da bu uğurda harcadınız, ona da tamam. İyi de sitedeki problemler giderilmedi ki? Site yine geç açılıyor, haberlere tıkladığımızda yine geç yükleniyor, hatta bazı zamanlar siteye hiç erişilemiyor. Ve ilginçtir ki, Disqus kullanan pek çok haber sitesi hiç bir problem çıkarmadan çatır çatır çalışıyor.

Rica ediyorum artık ilgilenin bu site ile.

İyi çalışmalar.

Parolamı Unuttum