Zack Snyder'in DC Üçlemesi, DCEU'dan Bağımsız Olacakmış

Ne kaldı geriye?!

DC Sinematik Evreni ya da artık başka bir ismi mi olur bilemiyorum. Oldukça garip bir süreçten geçiyor. Zack Snyder'ın yönetmenliğini yaptığı Man of Steel filmiyle başlayan ve Batman v Superman ile devam eden evren, büyük bir hayal kırıklığına yol açan Justice League filminin ardından bambaşka bir yola girerek solo kahraman filmlerine yönelmişti. Zack Snyder'in uzun zamandır beklenen Justice League versiyonu HBO Max'te yayınlanacak ama bu aynı zamanda başka bir değişimin de habercisi olacak gibi gözüküyor.

Zack Snyder'ın yönetmenliğini yaptığı üç DC filmi "Snyderverse" adıyla hayranlar tarafından zaten ayrı bir yere konulmuştu. Ancak başarılı yönetmen son yaptığı açıklamada bu filmlerin artık devam eden mevcut DCEU'dan farklı bir yola girdiğini söyledi. "Artık yaptıklarım DC Sinematik Evreni'nin devamlılığından bağımsız bir hale geldi. Bence bu sayede daha farklı oldu ve bu bana göre güzel bir şey." diyen Snyder, DC'nin yeni politikası olan bireysel filmlerin oldukça başarılı bir yol olduğunu da belirtmiş.

Ancak ortada ilginç bir şey var ki o da Snyder'in bahsettiği "DCEU devamlılığı" olayının temellerinin yine Snyder filmleriyle atılmış olması. Yani hem Aquaman hem Wonder Woman'ı önce Snyder filmleriyle gördük. Keza filmine hazırlanılan Flash da bu şekilde karşımıza çıktı. Sadece Shazam! bunlardan farklı bir örnek. Zack Snyder'in bu açıklamalarına bakıp, Flashpoint filmini de düşününce artık DCEU'nun ciddi anlamda bir yeniden başlamaya gideceğini söyleyebiliriz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum