Zelda: BotW 2 ve Elden Ring, Twitter’da E3’ün En Popüler Oyunları Oldu

Sonuçta ikisi de merakla beklenen oyunlar

İyisiyle kötüsüyle bir E3’ü geride bıraktık; hayal kırıklığı yaratan oyunlar da oldu, şaşırtan da. Bundan sonrasında artık önümüzdeki programlara bakacağız :)

Merakla beklenen ve sonunda oynanış videolarını görebildiğimiz, çıkış tarihlerini de en sonunda öğrendiğimiz oyunlar da oldu tabii. Böyle dediğimde aklınıza ilk hangi oyun geliyor? Elden Ring mi yoksa :) Çünkü Twitter’da en çok konuşulan oyunlardan birisi olmayı başardı.

Twitter tarafından paylaşılan son istatistiklere göre; Zelda: Breath of the Wild 2 ve Elden Ring, diğer oyunlardan çok daha fazla gündem olmayı başarmış, ortamı domine etmiş denilebilir. Esasında bu çok da şaşırtıcı olmasa gerek. Nintendo cephesinde Zelda: BotW 2 en merak edilen oyundu zaten. Elden Ring de yıllardır bir türlü göremediğimiz oynanış videosuyla arz-ı endam etti programda. Bunun doğal bir sonucu olarak da haklarında en çok konuşulan oyunlar olmayı başardılar.

Her iki oyunun çıkışlarını da büyük bir merakla bekliyoruz; bakalım o zaman da kendilerinden beklenen performansı sergileyebilecek, yine oyun dünyasının gündemini domine edebilecekler mi.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum