Zelda'nın En Zor Yaratıklarını Hasar Almadan Yenmek Mi? Hadi Canım.

Bir de yetmez, on tane

The Legend of Zelda: Breath of the Wild tüm dünyada hala daha fırtına gibi esmeye devam ederken, bazı oyuncular da yeteneklerinin sınırlarını zorlamanın yeni yollarını buluyorlar. Daha önce bir Zelda oyunu oynadıysanız biliyorsunuzdur; Lynel ismindeki centaur benzeri yaratıklar her zaman Zelda oyunlarındaki güçlü düşmanlardan biri olmuştur. Breath of the Wild'da ise bu zorluk onla çarpılmış ve Lynel'ler oyunculara iyice kan kusturan, boss'lardan bile daha zor yaratıklar haline gelmişler. Ne demişler, "yemek buldun ye, Lynel gördün kaç".

İşte YouTube yayıncısı GamingCrusader kendisine bu yaratıklarla ilgili bir hedef koymuş: Aynı anda iki tanesiyle birlikte dövüşmek ve bunu yaparken de hiç hasar almamak.

Normalde oyun o kadar acımasız olmadığı için bu yaratıklardan aynı anda yalnızca tek bir tanesiyle savaşıyorsunuz. Ayrıca bu yaratıkları bulundukları yerden çok uzağa sürükleyemiyorsunuz, çünkü o zaman tekrar orijinal bölgelerine dönüyorlar. GamingCrusader ise oyundaki ufacık bir bölgeye iki Lynel birden çekebildiğini fark etmiş ve olaylar gelişmiş :) Videoda da gördüğünüz üzere herhangi bir hile kullanmamış ama Savage Lynel Bow ve Savage Lynel Sword'u ustaca kullandığını söyleyebiliriz. Çocuk resmen Lynel'ler okla saldıracağı zaman hemen bir tanesinin sırtına tırmanmak, sürekli kafadan vurmak, müthiş zamanlamalarla yuvarlanmak gibi değme Dark Souls oyuncularına taş çıkaracak çeviklikler sergilemiş.

Sizi bilmem ama ben bu şekilde oyunun sınırlarını zorlayan oyuncuları çok takdir ediyorum. Benzer şekilde Guitar Hero gitarıyla Dark Souls oynayanlara veya gözü kapalı Mario bitirenlere de hep imrenmişimdir. Sizin de böyle kendinizi zorladığınız başarılarınız var mı?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum