1 Nisan'da Ücretsiz Olan Content Warning Rekora Koştu

200.000'den fazla eş zamanlı oyuncuya ulaştı

İnternetin yeni sevgilisi Content Warning ile tanışın. Dün saat 19:00'a kadar tamamen ücretsiz şekilde dağıtılan oyun, rekor kırmış durumda. 1 Nisan şakası olarak ortaya çıkan oyun, 204.000 eş zamanlı oyuncuya ulaşmayı başardı. Dahası, oyunu Steam üzerinden tam 6.2 milyon kişi edinmiş durumda.

Oyunun Steam sayfasında paylaşılan bilgilerde mutluluğunu dile getiren Content Warning ekibi, insanların birlikte eğlenebileceği bir oyun yarattıkları için de gurur duyduklarını ifade etmiş.

Content Warning'i her anlamda, yine bir internet efsanesi olan, Little Company'e benzetmek mümkün. Lakin Content Warning'de yapmanız gereken, arkadaşlarınızın başına gelen olayları videoya alabilmek. Yani arkadaşlarınız korku dolu anlar yaşarken sizin gülerek eğlenmeniz gerekiyor.

Oyunun Steam yorumları da oldukça pozitif. Şu ana kadar oyuna gelen 250'den fazla yorumun yüzde 91'i olumlu. Buna ek olarak oyunun dağıtımını Landfall'un üstlendiğini de eklemekte fayda var. Landfall daha önce de Totally Accurate Battle Simulator ve Knightfall gibi "özel" 1 Nisan oyunları çıkartmıştı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum