17-23 Eylül İndirim Kampanyaları

Haftanın indirimleri oldukça başarılı!

Bildiğiniz gibi her hafta bir çok platform için çeşitli indirimler yayınlanıyor. Farklı mağazalardaki onlarca indirimi takip etmek uzun ve yorucu bir iş olabilir. Biz de bunun için her hafta cuma günü Playstore, Steam, PSN ve XBL'de indirime giren en bomba oyunları tek bir haberde topluyoruz.

Karşınızda bu haftanın en çok dikkat çeken indirimleri;

Playstore
Playstore'da bu hafta iki farklı kampanya oyunculara sunuldu. İkinci Yıl Kampanyası ile Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands %60 indirime girerken; “Year 2 Gold Edition” ve tüm en kapsamlı paket “Ultimate Edition” %30 indirimde. CI Games kampanyası dahilinde ise Rising Storm: Vietnam 2, Sniper: Ghost Warrior 3 ve Sudden Strike gibi bir çok oyunda %90’a varan indirimler sunuyor.

Oyun kataloğuna ise bu hafta içinde yeni ürünler eklendi. Yeni eklenen ürünlere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Playstore üzerinden artık PS4 oyunlarına ve oyuncu ekipmanlarına da ulaşabilirsiniz.

Steam
Steam'de bu hafta ilk göze çarpan indirimler, Nier: Automata 99,50 TLDead by Daylight 15,50 TL, Vampyr 120 TLStyx: Shards of Darkness 42 TLKingdom Come: Deliverance 53 TL. Tüm liste için buraya tıklayamanız yeterli.

PSN
PSN cephesinde ise durumlar iç açıcı doğrusu. Büyük yapımların hepsi neredeyse indirimden nasibini almış. Call of Duty WWII - Gold Edition 134 TL, The Elder Scrolls Online 44 TL, ARK: Aberration 48,95 TL, Assassin's Creed : Origins 159 TL, The Crew 2 169 TL. Tüm indirimlere ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli.

XBL
State of Decay 2 44,68 TL, Sea of Thieves 149,50 TL, Ori and the Blind Forest 24,50 TL, Quantum Break 41,60 TL, Forza Motosport 7 VIP 11,25 TL. Tüm indirimlere buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum