2019'da Büyümeyi Hedefleyen Peak Games İlk Büyük Adımını Türkiye Çapındaki İK Projesiyle Attı

Peak Games benzersiz bir kampanya başlattı

Geçen yıl mobil oyun devi Zynga'yla yaptığı satış anlaşmasıyla gündeme gelen Peak, yeni insan kaynakları projesine Türkiye çapındaki reklam kampanyasıyla start verirken, düzenlediği basın toplantısıyla yeni ofisler açarak büyüyeceğini açıkladı.

Türkiye’nin en büyük oyun stüdyolarından biri olan Peak geçtiğimiz akşam düzenlediği basın toplantısıyla gelecek planlarına dair açıklamalarda bulundu. Buna göre yeni insan kaynakları projesini başlatan firma, İstanbul’da yeni ofisler açacağını duyurdu.

Peak Strateji Direktörü Ömer İnönü, şirketin büyüme planlarını şu sözlerle açıkladı:

 “Bizimle aynı hedefe koşacak, gerçek anlamıyla etki yaratacak işler yapmayı önemseyen herkesi arıyoruz. Ekimize 100 kişi de katabiliriz 500 de."

"2011’de kurulan Peak bugün dünyanın 193 ülkesinde 300 milyondan fazla insana dokunuyor. Mobil oyunlarla ilgili çalışmalarımız artarak sürecek ve dünyaın en büyüğü olma doğrultusunda var gücümüzle koşmaya devam edeceğiz. Bu alandaki hedefimiz dünyanın bir numaralı şirketi olmak. Aynı zamanda teknolojinin farklı alanlarında da ürünler geliştirmeye odaklandık. Sekiz yıl içinde mobil oyunda kat ettiğimiz mesafenin ve gelişimin bir benzerini, adım attığımız yeni alanlarda da göstereceğimize inanıyoruz.

peak-games-3

Solda Eda Azaroğlu, sağda Ömer İnönü

Tüm başvuruların tek tek değerlendireceğini belirten Peak İnsan Kaynakları Direktörü Eda Azaroğlu ise adaylarda özellikle aradıkları bir nitelik veya deneyim beklentileri olmadığını, sürecin büyük oranda başvuran kişilere bağlı olacağını belirtti. Yani bu gerçekten de sektöre adım atmak için muhteşem bir fırsat, hele ki böylesine önemli bir firmada işe başlamanın kariyer açısından ne kadar faydalı olacağını eminim ki tahmin ediyorsunuzdur.

Peak, 2018 yılında kart oyunlarını Zynga'ya satmasıyla gündeme gelmişti. Peak'in hâlihazırda son derece popüler olan Toy Blast ve Toon Blast adlı iki oyunu buluyor.

Peak’in mevcut iş ilanlarını//peak.com/jobs adresinden görmeniz mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum