2023’e Ertelenen Oyunlar Furyası, Metal Slug Tactics ile Devam Ediyor

Yıl bitmeden erteleme haberleri bitmeyecek gibi...

Önceden de erteleme haberleri alıyorduk elbette, ama pandemi süreciyle birlikte bu haberlerin sayısı katlandı diyebiliriz. Yine de pandeminin en yoğun döneminde bile bu yıl aldığımız kadar erteleme haberi almadık gibi geliyor bana, ne dersiniz?

Bu furyanın en yeni üyesi Metal Slug Tactics oldu. Dotemu’nun Twitter hesabından yaptığı paylaşımla, Metal Slug Tactics resmen önümüzdeki yıla ertelendi. Mesajda, "Marco, Eri, Fio ve Tarma, MetalSlugTactics'in piyasaya sürüldüğünde olabildiğince patlayıcı hale gelmesi için uğraşıyorlar, ancak ekibin önümüzdeki savaşlara hazırlanmak için dükkanda biraz daha vakit geçirmeye ihtiyacı var. 2023'te görüşürüz!" deniliyor. Bizim payımıza da ekibimizin alış veriş faslını bitirip savaşa dalışını görmek için bir süre daha beklemek düşüyor diğer pek çok örnekte olduğu gibi.

Metal Slug Tactics, geçtiğimiz yıl Summer Game Fest kapsamında duyurulan oyunlardan birisi olmuştu. Metal Slug takipçilerini mutlu eden bu duyuruya göre, oyun 2022 içerisinde de çıkacaktı üstelik. Gelin görün ki, bir kez daha evdeki hesap çarşıya uymadı ve bir erteleme haberi geldi.

Bu yıl aldığımız ne ilk ne de son erteleme haberi. Acaba sırada hangi oyun var?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum