2K En Sevilen Serilerinden Birinin Yeni Oyununu Gelecek Ay Duyuracak

Summer Game Fest'e özel

2K Games en büyük ve en sevilen serilerinden birinin yeni oyununu Haziran ayı içerisinde duyuracağını açıokladı. Bu duyuru 7 Haziran Cuma günü yapılacak ve Geoff Keighley'in sunduğu Summer Game Fest canlı etkinliğinde gösterilecek.

Bu haberi Summer Game Fest'in resmi sosyal medya hesabı verdi ama bunlar dışında bir detay paylaşılmadı. Dolayısıyla en büyük ve en sevilen serilerinin ne olduğunu düşünmek bize kalıyor.

Açıkçası bu haberi görünce aklıma gelen ilk isim Mafia oldu. Sonuçta Mafia 3'ün de geliştiricisi olan Hangar 13'in 2 yıldır yeni Mafia oyunu üzerinde çalıştığını biliyoruz. Orijinal üçlemenin öncesini anlatacak olan bu oyun henüz resmi olarak duyurulmadı.

Bir diğer önemli aday elbette BioShock, bunun da yeni oyunu üzerinde uzunca bir süredir çalışıldığı malumunuz. Yeni oyunu Cloud Chamber stüdyosu geliştiriyor. Bizi 1960'lara götürecek olan bu yeni BioShock oyunu da resmi olarak tanıtılabilir.

Bunlar dışında akla gelen bir diğer büyük isim de Borderlands. Ağustos ayında Borderlands filminin vizyona gireceğini düşünürsek yeni bir Borderlands oyununu duyurulması da güzel bir zamanlama olur.

Neyse ki 7 Haziran'a çok bir şey kalmadı, bakalım bu tahminlerden biri tutacak mı yoksa 2K bize ters köşe mi yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum