3D Realms, Quake 1 Motorunu Kullanan Wrath: Aeon of Ruin'i Tanıttı

3D Realms'den klasik bir FPS daha yolda

Duke Nukem 3D, Shadow Warrior, Prey, Duke Nukem Forever... Hepsi de 3D Realms'in elinden çıkan isimler ve FPS türünün bu ünlü stüdyosu tamamen eski kafa bir FPS ile karşımıza çıkıyor şimdi de. PC, Xbox One, PS4 ve Switch için çıkacak olan Wrath: Aeon of Ruin o kadar eski tarz bir FPS ki, orijinal Quake 1 motorunu kullanıyor!

Aralarında tecrübeli Quake mod yapımcıları ve harita tasarımcılarının da yer aldığı isimlerden oluşan KillPixel işbirliğiyle geliştirilen Wrath: Aeon of Ruin FPS türünün klasik dönemine saygı duruşu niteliğinde bir "karanlık fantazi korku FPS'si". Zaten aşağıdaki videoyu izleyince sizin de aklınızda o dönemden türlü türlü oyunlar gelecek ve bunu ne kadar özlediğinizi fark edeceksiniz.

3D Realms, geçen sene de benzer türdeki Ion Maiden'ı yayınlamış ve çok olumlu yorumlar almıştı.

Oyunda dokuz ana silah bulunacak ve türün klasiklerinden de alışık olduğumuz üzere alternatif ateş modları bulunacak. Oyunun hikayesinde üç ana dünya ve 15 bölüm yer alacak, QuakeWorld altyapısı ile de çok oyuncu desteği sunulacak. Oyunda LAN veya çevrimiçi olarak da dört kişiye kadar co-op oynama imkanı olacak.

Wrath: Aeon is Ruin yaz aylarında PC için çıkacak, 2020 başında ise Xbox One, PlayStation 4 ve Switch versiyonları yayınlanacak. Sizi bilmem ama ben Steam'de istek listeme ekledim bile.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum