500 Binden Fazla Oyuncu Her Hafta Dying Light Oynuyor!

10 yeni ücretsiz DLC ile bu sayı bakalım ne kadar yukarılara çıkacak.

 Polonyalı oyun şirketi Techland'in parkur-hayatta kalma-zombi temalı oyunu Dying Light 2015'in ocak ayında çıktı, ancak hala çılgınlar gibi oynanıyor. Hikaye modunu baştan sona (ilk ve son görev hariç) co-op modunda oynayabiliyor olmamızın da bunda payı büyüktür tabii, ancak Dying Light'ın çok oyunculu modu da oldukça keyifli.

Üstelik oyun düzenli olarak indirime giriyor ve yapımcı firma da oyunu canlı tutmak için elinden geleni yapıyor. Üstüne Dying Light'ı modlamak bir hayli kolay, hatta modlama araçları ücretsiz olarak oyunculara sunuldu. Her şeye rağmen ağırlığı senaryo modunda olan bu oyunun çıkışından iki buçuk sene sonra yarım milyon oyuncuyu her hafta kendine çekebilmesi büyük bir başarı gerçekten. 

Önümüzdeki 12 ay içerisinde oyuna tam 10 yeni DLC eklenecek ve hepsi Dying Light: The Following'e sahip olan oyuncular için ücretsiz olacak. Bu DLC'ler ile birlikte oyuna bir kötü insan grubu daha eklenecek. 

Techland'in gelecek yıl içerisinde bir yeni oyun duyurması bekleniyor, ancak bu yeni projenin ne üzerine olacağı belirsizliğini koruyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum