6000 Saatini Red Dead Online'a Gömen Oyuncu, Stadia'ya Öfkeli

Hayatımızın bu kadar gününü çalsalar biz de öfkeli olurduk

Google Stadia'nın 18 Ocak 2023 tarihinde tamamen kapanacak olması oyuncuları farklı farklı şekillerde etkiliyor. Google her ne kadar Google Store üzerinden satın alınmış Stadia donanımı ve Stadia store üzerinden satın alınmış tüm oyun ve eklentiler için para iadesi yapacağını açıklasa da, prosedürün içeriği henüz tam olarak belli değil. Daha da fenası, bazı oyuncuların Stadia oyunlarına ciddi zaman yatırımı yapmış olması.

Bunların belki de en akıl almaz olanı bir Youtube ve TikTok yayıncısı olan Colour.

Colour, Rockstar'ın Red Dead Online oyununun Stadia versiyonuna neredeyse 6000 saat harcamış olan bir oyuncu. Bakın, 6000 saat gün hesabına vurduğumuzda tam 250 gün ediyor. Oyunun Stadia'da 19 Kasım 2019'da yayımlandığını düşünürsek, eğer Colour ilk günden beri bu oyunu oynuyorsa her gün en az 5 saat oynamış demektir. Bu gerçekten de korkunç büyüklükte bir zaman yatırımı.

İşte tüm bu yatırım çöp olmak üzere, bu da Colour'ı bir hayli sinirlendirmiş haliyle. "Hayır, ne kadar kızgın olduğumu tahmin bile edemezsiniz" başlığıyla yaptığı paylaşımın ardından Rockstar Games'e de seslenmiş kendisi ve "size yalvarıyorum, ne olursunuz bir seferliğine karakter transferine izin verin" diye mesaj yazmış. Bu mesajın aldığı tepkiler ve çok sayıda siteye de haber olması, Rockstar'ın muhtemelen bu konuda bir şeyler yapmasıyla sonuçlanacak diye düşünüyorum.

Bakalım Rockstar'dan bu konuda bir açıklama gelecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum