Film tadında oyun keyfi yapmaya az kaldı sanki?
Devamını okuHer arkadaş grubunun bir üyesinin ısrarla oynamak istediği o hayatta kalma oyunu 7 Days to Die, önemli bir değişime gidiyor. 20 milyondan fazla satan oyun, Behavior Interactive tarafından satın alındı.
Dead by Daylight'ın geliştiricisi olan Behaviour Interactive, oyunun haklarını "açıklanmayan" bir bedel karşılığında satın aldı. Fun Pimps isimli orijinal ekip, satın alma işlemini Steam'de ve diğer sosyal medya platformlarında duyurdu. Tam 13 yıldır hayatımızda olan oyun bundan böyle Behaviour'a emanet olacak.
Buradaki en önemli detay, orijinal ekibin projeden çekilmeyecek olması. Bu ortaklık Fun Pimps ekibine yarayacak zira Behaviour'dan gelen yeni kaynaklarla ekip büyütülecek. Fun Pimps ekibi yine projeye liderlik etmeyi sürdürecek.
Behaviour'ın resmi YouTube kanalında yayınlanan ufak video, daha fazla detayı da öğrenmemizi sağlıyor. 2 dakikalık videoda Fun Pimps'in kurucu ortaklarından Richard Huenik, yapmak istedikleri çok fazla şey olduğunu ve bu ortaklığın 7 Days to Die hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacağını söylüyor.
Bugün 7 Days to Die subreddit'inde bir soru&cevap etkinliği gerçekleştirecek ekip ortaklık hakkında merak edilen detayları da yanıtlayacak.
















