88 Yaşındaki Animal Crossing Hayranı Yeni Konsoluna Kavuştu

Seveni çokmuş

Animal Crossing haberlerini takip ediyorsanız Audrey Nine'yi duymuş olmalısınız. Kendisini geçen yıl yayınlanan bir YouTube videosuyla tanımış ve Animal Crossing: New Leaf'te 3580 saat oyun süresi olduğunu öğrenmiştik. Tabii ki bu geçen seneki istatistikti, Audrey o zamandan beri de New Leaf oynamaya devam ettiğine göre güncel sayı bunun da yukarısında olmalı. 11 milyondan fazla izlenen videoda Audrey'in dört yıldır neredeyse her gün bu 3DS oyununu oynadığı gösteriliyordu. Tam bir Animal Crossing hayranı yani kendisi :)

Audrey'in bu hayranlığı Nintendo of America'nın da dikkatinden kaçmamış ve New Horizons'a Audie isminde bir kurt eklemişlerdi. Audrey bunu öğrendiğinde çok keyiflenmiş ama kendisini neden kurt yaptıklarını anlayamadığını söylemiş. Torunu bunun bir ihtimal Kırmızı Başlıklı Kız hikayesinden esinlenen bir tercih olabileceğini söylüyor ama gerçek sebebini bilen yok. AMa kurt da sevimli bir hayvan olduğuna göre Audrey'in bu şekilde ölümsüzleştirilerek onore edilmesi güzel bir şey.

Bu haberlerin yayılmasının ardından bazı oyuncular "Audrey nineye Switch alalım" kampanyası başlatmıştı. İşte o kampanyanın sonucunda satın alınan Nintendo Switch Animal Crossing edisyonu ninemize ulaşmış ve o da bir kutu açılış videosu çekmiş.

Karakterini yaratıp adasına geçen Audrey, yeni oyunun grafiklerinin çok güzel olduğunu da söylüyor. Her ne kadar kontrollere alışmasının zaman alacağını söylese de, New Leaf oynamayı da bırakmayacakmış, çünkü oradaki çiçeklerinin bakımsız kalmasını istemiyormuş.

Bu da günün gülümseten haberi olsun :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum