PS4 İçin Cuphead Ufukta Göründü

Duyurunun eli kulağında gibi

Oyunculara saç baş yolduran, ama yine de çok sevilen, önümüzdeki dönemde Netflix dizisiyle karşımıza çıkmaya hazırlanan Cuphead, yakında PlayStation 4’de de kendini gösterecek gibi.

2017 yılında PC ve Xbox One için çıkan, geçtiğimiz yıl Nintendo Switch versiyonuna kavuşan, hatta Tesla araçlarına bile gelen Cuphead’in PlayStation versiyonun gelişi de merakla beklenmekteydi. Buna ilişkin bir duyuru yapılmış olmasa da PSN Store’da görülmesiyle birlikte artık Cuphead’in PS4’e geleceğinin kesinleştiğini söylemek mümkün.

Geoff Keighley de Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda, “Favori indie stüdyolarımızdan birisinden önemli bir güncelleme (duyuru) için SummerGameFest’te bana katılın” diyerek böyle bir duyuruya işaret etti. Ayrıca Wario64’ün Cuphead’in PS4’e gelişiyle ilgili mesajına verdiği bir yanıtla da aslında bir anlamda bu iddiayı teyit etmiş oldu, ama sonrasında o mesajı sildiği görüldü.

Uzun lafın kısası, PS4 sahipleri de pek yakında Cuphead’e kavuşacaklar gibi görünmekte. Saç baş yolmaya hazır mısınız :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum