AC Origins ve Odyssey’in Eğitici Turları Kısa Süreliğine Ücretsiz

Antik Yunan ve Mısır’da sanal tur zamanı

Assassin's Creed Origins ve Assassin's Creed Odyssey ile çağlar öncesine gitmiş, Antik Yunan ve Mısır’da bir AC macerasına atılmıştık. Her iki oyunda da Discovery Tour isimli bir eğitici moda yer verilmişti.

Bu modda herhangi bir çatışma vs. olmadan bu eski medeniyetleri serbestçe keşfetme imkânı sunuluyor. Özellikle eğitim amaçlı kullanılabilecek bir materyal olarak gayet kullanışlı olan bu içerikler, oyundan bağımsız olarak da satın alınabiliyor.

Ubisoft, karantina günlerinde yaptığı güzel sürprizler arasına bir yenisi eklemeye karar vermiş ve kısa süreliğine her iki oyunun da Discovery Tour modlarını ücretsiz olarak paylaşmış. Her ikisinde de, dilerseniz kendi başınıza dilerseniz bir dijital tur rehberi yardımıyla oyun dünyasını serbestçe dolaşabiliyorsunuz. Bilginizi sınamak isterseniz ufak testlerle şansınızı da deneyebilirsiniz.

Her iki oyunun Discovery Tour modlarını 21 Mayıs’a kadar ücretsiz olarak temin edebilirsiniz, bunun için şu sayfaya gitmeniz ve modları Uplay hesabınıza eklemeniz yeterli. Dilerseniz Uplay Launcher üzerinden de aynı işlemi yapmanız mümkün.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum