AC Origins’te Bayek’i Seslendiren İsim, Yeni Bir Duyuruya İşaret Ediyor

Yeni oyun mu bir başka proje mi belli değil.

Bildiğiniz üzere Ubisoft, Assassin’s Creed serisi için geçen seneyi es geçti, bence gayet iyi de oldu. Arada bir soluklanmaktan kimseye zarar gelmez, öyle değil mi? Hem bu arada bizler de Odyssey’in suyunu çıkardık, onlarca, yüzlerce saatimizi bu oyuna gömdük. Ama artık ufak ufak yeni oyuna doğru yelken açmanın da vakti geliyor gibi.

Geçtiğimiz yıldan itibaren serinin yeni oyunu ile ilgili iddialar ortaya atılmaya başlandı. Bizleri Kuzey’e götüreceği, adının Ragnarok olabileceği iddia edildi. Çeşit çeşit teoriler paylaşıldı. Lakin resmi bir duyuru gelmedi ve bu duyuru gelmedikçe de emin olamayacağız.

Fakat bu duyuru için daha fazla beklememize gerek kalmamış olabilir. AC Origins’te karakterimiz Bayek’e ses veren Abubakar Salim, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda bu hafta için yeni duyuruların gelmekte olduğunu söylüyor. Bu da doğal olarak akıllara yeni AC oyununu getirmiş durumda.

Tabii başka bir çalışma ile ilgili duyurular da olabilir, bilemiyoruz. Sonuçta Abubakar Salim’in görev aldığı çeşitli projeler bulunmakta. Ne dersiniz, yeni oyun duyurusu gelir mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum