Acer, Predator Serisini Masaüstü Bilgisayarlar, Monitörler ve Aksesuarlarla Genişletiyor

Yeni seride yok, yok

Acer oyunculara yönelik ödüllü Predator serisini bir dizi güçlü, son teknoloji oyun PC’leri, monitörleri ve aksesuarlarıyla genişletti. Genişletilen seride, en üst teknolojiyi arayan profesyonellerden uygun fiyata sağlam bir oyuncu bilgisayarı isteyen oyun meraklılarına kadar her seviye oyuncu için bir seçenek var.

Yeni ürünler arasında 360 hz ile inanılmaz hızda oyun sunan, 24.5 inç Predator X25 monitör ve dört yeni Predator XB3 serisi monitör dikkat çekiyor. Tümü NVIDIA G-SYNC Compatible sertifikasına sahip olan bu yeni monitör serisi 240 Hz’e kadar yenileme hızları ve 4K’ya kadar çözünürlükle son derece akıcı oyun deneyimi ve 178 derece geniş izleme açıları sunuyor. Predator XB3 Serisi, ağustos ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 439 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Yeni Predator Orion 9000 ve Predator Orion 3000 modelleri bu sefer yeni kasalarıyla karşımıza çıkıyor. Yeni tasarımlı bu kasalarda daha fazla sayıda RGB mevcut ve daha efektif fanlar kullanılmış. Üst düzey Orion 9000'de Intel Core i9 Extreme Edition modellerine kadar işlemciler, SLI modunda çift NVIDIA® Geforce® RTX® 2080 Ti ekran kartı gibi donanım seçenekleri sunuluyor. Predator Orion 9000 ekim ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 2.799 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Seride oyun dünyasına yeni adım atanlar için Nitro 50 isminde bir de pratik masaüstü bilgisayar bulunuyor. Nitro 50, ağustos ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 799 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Predator serisine katılan en özel yeni üyelerden biri de Predator Gaming Chair x OSIM oyuncu koltuğu. Predator Gaming Chair x OSIM, profesyonel masörlerin ellerini taklit eden OSIM V-Hand Masaj Teknolojisi sayesinde kullanıcının boynuna ve omuzlarına masaj yapıyor.

Acer ayrıca Predator serisindeki Helios, Triton ve Nitro Gaming dizüstü bilgisayar modellerini de yeniledi. Bu dizüstü modelleri artık 10. Nesil Intel® Core™ işlemci seçenekleri ve NVIDIA® GeForce RTX 2080 SUPER™ modeline kadar uzanan ekran kartı seçeneklerine sahip.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum