Call of Duty: Black Ops 4'ün Dev Battle Royale Haritası Ortaya Çıktı

Cidden dev gibi harita

Call of Duty: Black Ops 4'ün Battle Royale modu Blackout hakkında öğrendiklerimiz git gide artmaya başladı sevgili Oyungezerler. Önce betasında eş zamanlı olarak 80 oyuncu olacağını, sonra da bu modda oyunculara ek olarak etrafta zombilerin de dolanacağını öğrenmiştik. Şimdiyse Activision en büyük soru işaretlerinden birini giderdi ve birbirimize ve zombişlere karşı mücadele edeceğimiz alanın haritasını yayınladı. Call of Duty tarihinin bu en büyük haritasını aşağıda görebilirsiniz (resme tıklayarak büyük halini görmeniz mümkün):

Bu ilginç haritada bir ada yerine sahili, ormanı, nehirleri ve dağlık bölgesi bulunan bir alanda olacağız. PUBG ve Fortnite'ın ada modelini tercih ettiğini düşünürsek farklı bir seçim yapmış Activision.

Haritada gördüğünüz isimlerden bazıları önceki Call of Duty haritalarından tanıdık gelmiştir herhalde.

Blackout'la ilgili daha fazla detayı önümüzdeki hafta başlayacak olan açık betada öğreneceğiz. PlayStation 4 sahipleri 10 Eylül'de betaya katılabilecekken, diğer oyuncular için bu tarih 14 Eylül. Call of Duty: Black Ops 4 12 Ekim’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum